ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 99€

Τρόποι αποστολής

Aποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (ή οποιοσδήποτε άλλος,κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?

Για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα ο χρόνος αποστολής είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Για τα μη ετοιμοπαράδοτα ο χρόνος αποστολής είναι από 7 ημέρες έως 14 ημέρες. Αν ο χρόνος αποστολής είναι πάνω από 14 ημέρες, θα υπάρχει συνεννόηση μαζί σας.

Ο χρόνος παραλαβής της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα είναι από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειάζονται 1 – 2 ημέρες επιπλέον.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας, ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα ή θα σας αποστείλει SMS, για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?

Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει ένα μοναδικό αριθμό.
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ εδώ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Δώστε μας τις δικές σας οδηγίες, για να κάνετε το κόσμημα που επιλέξατε απόλυτα προσωπικό!

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ